İletişimTrafikte bulunan herkesin başına gelebilecek arıza durumlarında panik yapmayıp mümkünse araç hareket edebiliyorsa yolun kenarına çekmekte fayda bulunmaktadır. Eğer araç hareket edemiyorsa öncelikli olarak dörtlü flaşörler yakılarak reflektörler aracın geri planındaki zemine yerleştirilmelidir. Bu aşamadan sonra yapılacak ilk iş ise kaliteli bir araba çekme firması ile iletişime geçmektir.

Oto Çekici Teknik Hizmetleri

İletişime geçildiğinde mutlaka oto çekici firmasına lokasyon bilgileri ulaştırılmalıdır. Günümüzde akıllı telefonlar sayesinde çok kolay bir şekilde GPS bilgileri ve koordinatları firmaya iletilebilir. Bu gibi kolaylıklar devreye girdiğinde çok daha hızlı bir şekilde olay yerine gelecek olan çekici firması bir ön inceleme ile birlikte ilk olarak güvenlik tedbirleri almalıdır. Önce kendi aracının güvenlik tedbirlerini alıp başka kazalara mahal vermeden daha sonra diğer araçların da durumuna göz atılarak en uygun olan çekici araç türü tespit edilerek çekme faaliyetine başlanmalıdır. Çekilecek olan araç bir teknik servise bırakılabileceği gibi aynı zamanda sürücünün talebi doğrultusunda başka bir yere de taşınabilmektedir.

Modern Oto Kurtarıcı Araçları

Olay yerinde kaliteli hizmet vermek isteyen oto kurtarıcı firmaları çok geniş araç portföyüne sahip olmalıdır. Bunlar arasında çift çatallı oto kurtarma araçları olduğu gibi oto transfer çekici, vinçli kayar platform veya tepeden çekiciler de bulunabilmektedir. Eğer kaliteli bir çekici firmasına ihtiyaç duyarsanız http://www.arabacekme.com/ adresine giriş yaparak firmanın iletişim bilgilerini alabilirsiniz.

By admin