Saç ekimi operasyonları pek çok farklı yöntemle yapılabilen, sayısız teknik içerebilen uygulamalardır. FUE ve DHI gibi son teknoloji yöntemlerle yapılan ve yüksek başarı oranına sahip olan ekim işlemlerinde, fiyatlar kullanacak grefte, ekimi yapacak kliniğe ve buna benzer faktörlere bağlı olarak değişmektedir.

Herkes için aynı saç ekimi fiyatlarını vermek mümkün değildir. Saç ekimi sırasında, kişinin ihtiyaç duyacağı greft sayısı, işlemin nasıl yapılacağı gibi ayrıntılar fiyatı doğrudan etkilemektedir. Ekim işlemini yapacak olan klinik, konsültasyon aşamasında bu konuyu inceleyerek en doğru fiyatlandırmayı yapacaktır. Bunun dışında, bazı saç ekimi merkezlerinde fotoğraf ile tahmini bir ön inceleme yapılabilmektedir.

Saç Ekimi Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Saç ekimi fiyatları belirlenirken ilk olarak operasyonda kullanılacak yöntemin ne olduğuna karar verilmelidir. FUE ve DHI gibi yöntemlerin ön plana çıktığı operasyonlarda, kullanılacak olan yöntem fiyatlandırmaya doğrudan etki edecektir.

Saç ekimi yapılırken, hangi yöntem kullanılıyor olursa olsun sağlıklı saç köklerinin bir noktadan diğerine aktarılması gereklidir. Bu aktarım sırasında özel cihazlar ve ekipmanlar kullanılır. Aktarılacak olan kök sayısı ne kadar fazlaysa aynı ölçüde daha fazla zaman ve ekipmana ihtiyaç duyulur. Bu nedenle, greft miktarı arttıkça saç ekimi fiyatları da yükselecektir.

Sadece saç ekimi için değil, kaş, sakal ve bıyık ekimi gibi operasyonlarda da fiyatlar aynı bu şekilde belirlenmektedir. Nasıl bir fiyatlandırma yapılacağı, klinik tarafından gerçekleştirilen konsültasyon aşamasında belirtilir.

Saç Ekimi Büyük Bütçeler Gerektirmez

Saç ekimi için büyük bütçelere ihtiyaç duyulmamaktadır. Doğru ve tecrübeli bir klinik ile çalıştığınız sürece yapılacak olan işlemden, uygun fiyatlar ile başarılı sonuçlar alınabilir. Özellikle, Lale Saç Ekimi Merkezi https://www.lalesacekimi.com/ gibi dünyanın her yerinden talep gören kliniklerde, bütçenize uygun, yüksek memnuniyet elde edeceğiniz ekim işlemleri yaptırabilirsiniz.

Lale Keskin yönetiminde, İstanbul – Ataşehir’de faaliyet gösteren, her yıl çeşitli ülkelerden binlerce kişiye başarılı saç ekimi operasyonları gerçekleştiren klinik, +90 542 203 35 38 numaralı telefondan soruları yanıtlıyor. Yine aynı şekilde, saç ekimi ile ilgili merak ettiğiniz her şeyin cevabını bulabileceğiniz, fiyatlandırma konusunda bilgi alabileceğiniz info@lalesacekimi.com mail adresiyle de kliniğe ulaşabilmek mümkün.

By admin