Su kaçakları evvel ezel insanların canının sıkılmasına sebep olan sorunlardır. Bazen kendi evimizde, bazen de üst kat komşumuzda olur, hele komşudan bize olan sızıntı tavanda lekeler oluşturuyorsa, işin boyutları daha da büyür, çünkü büyük bir ihtimalle pis su sızıntısıdır. Tavan ve duvarlar kirlenir, boyaları kabarır ve dökülür, başımıza bir çok problem çıkar. Ama artık teknolojinin tavan yaptığı günlerdeyiz, eğer bu tarz bir sıkıntınız varsa, Su kaçağı bulan firmalar sayesinde, en az hasarla evlerinizdeki su kaçakları bulunarak tamir edilmektedir. Kaçağın tespiti en fazla 10-15 dakika gibi bir zaman alır ve hemen onarım işine geçilir. Ellerinde bulunan son teknoloji ürünü gelişmiş aletlerle tespit edilen su kaçağı, derhal onarılır ve evinizde duvar veya yer döşemesi kırılmadan nasıl olur da bu kadar kısa sürede kaçak onarımı yapılır diye şaşırırsınız.

Gider tıkanıklıkları, çoğunlukla banyo ve küvetlerin zaman içerisinde, kıl, tüy ve yoğun kullanımdan kaynaklanan sabun birikintileri ile oluşur. Zaten aile bireylerinin birlikte en çok kullandıkları alan da banyolardır. Kendi çabamızla açmaya çalışırız, marketlerde satılan kimyasal tozlar, üzerine kaynar su dökülerek bir süre için de olsa gider tıkanıklığını açmaya yarar, ama uzun süreli rahatlık sağlamaz ve aynı zamanda borulara da zarar verir. Su gideri tıkanıklığı hemen çözüm üretilmezse, başımıza daha büyük işler açar, bu yüzden işini iyi yapan su tesisat firmaları ile iş birliği içine girip, hemen onların uzman ellerine güvenerek giderlerimizin açılmasını sağlamalıyız.

Banyo giderlerinin az çok tıkanıklık sebeplerine değindik, bunlarla uğraşmak gerçekten hem zaman alır hem de can sıkar. Bizim yerimize bu işleri severek yapacak firmaların olduğunu bilmelisiniz. Teknik kadroları son derece güvenilir, işinin ehli bu firmalar, en az sorunla bütün tıkanıklıklarınızı açmaya hazırdır. Banyo gideri tıkandı şikayeti ile baş vuracağınız firmalar olaya derhal el koyacak ve sizi bu dertten kurtaracaktır. Onların kullandığı gider açıcı kimyasallar farklıdır ve borularınıza asla zarar vermez, piyasada satılan sizlerin kullandığı geçici çözümler üreten kimyasallar gibi değildir.

By admin