Son yıllarda yeni tanıştığımız bir kavram olan akıllı telefonlar hayatımıza teknoloji alanında hayal bile edilemeyecek yenilikler kazandırdı. Mini bir bilgisayar gibi her işi yaptığımız, akıllı telefonlar sayesinde dünyayı adeta avucumuzun içine sığdırıyoruz. Cep telefonların gelişim sürecinde bu gibi özellikleriyle telefon alanında bir devrim yapan akıllı telefonların ne yazık ki bazı eksi yönleri de bulunmuyor değil!

Akıllı telefon kullanıcıların en büyük sorunun telefon ekranının darbeler konusunda oldukça dayanıksız olması ve en ufak bir darbede bile kullanılamaz hale gelmesidir. Özellikle de S4 ekran olarak diğer modellere göre daha geniş bir ekrana sahip olması nedeniyle ekran kırılması ve çatlaması gibi sorunların en çok yaşandığı modellerin başında geliyor.

S4 ekran çatlaması, kırılması gibi sorunları yaşanmasının en temel nedeni geniş bir ekrana sahip olmanın yanı sıra dikkatsizlik, koruyucu kılıf kullanılmamasıdır. Bu tür önlemler alınmadığı takdirde ekran kırılması, çatlaması, parçalanması gibi sorunlar da maalesef yaşanıyor.

Böylesine üzücü sorunlar yaşansa da kısa zaman içerisinde S4 ekran tamiri yapmak mümkün. Bu alanda özel ihtisas sahibi teknik servisler tarafından kısa zaman içerisinde güvenilir bir şekilde yapılabiliyor. Samsung markasının en çok tutulan modeli olan S4 ekran tamiri için 2 farklı durum söz konusu. 2 farkı cama sahip olan S4’ün ön camında herhangi bir hasar oluşması durumunda 175 TL, iç ekranda sorun olmuş ve hiçbir şekilde görüntü alınamıyor ise 320 TL’den başlayan fiyatlarla tamir edebilirsiniz.

İstanbul’da bulunan özel ekran tamiri ve servisi tarafından başta S4 ekran tamiri olmak üzere diğer tüm akıllı telefon tabletlerin dokunmatik ekranlarını orijinal yedek parça ile 1 saat gibi kısa bir sürede tamir ederek tekrardan kullanmaya başlayabilirsiniz. Sadece İstanbul için değil Türkiye’nin neresinde olursanız olun anlaşmalı kargo firmaları ile ürününüzü gönderdiğiniz takdirde en kısa zamanda tamir ederek sağlam bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

By admin