Evlilik insan hayatının en önemli ve en mutlu anlarından bir tanesidir. Ortak bir hayata kapı aralandığı düğünler bu nedenle bir ilktir ve bu ilki en iyi şekilde yaşamak için damatlar ve gelinler her şeyin en iyi olmasını ve birçok şeyden de farklı olmasını ister. Kendi aşkları nasıl diğerlerinde ayrılıyorsa düğünlerinin de diğer düğünlerden ayrılmasını ister. Zihinlere kazınan bir düğün yapmak ve çiftlerin çocuklarına anlatacak unutulmaz bir düğün yapmaları için sıradanlığın dışına çıkarak farklı bir uygulama yapmaları gerekir.

Düğünler genel de kır düğünü, salon düğünü ya da klasik olarak mahalle düğünü olarak farklı alanlarda yapıldığı için farklı özelliklere sahip olur. Bunların hepsi bugüne kadar defalarca kez yapıldığı için cazibelerini ve çekiciliklerini kaybetmişlerdir. Bunların yerine İstanbul’da son yıllarda giderek popüler bir hale gelen tekne düğünleri tercih edilebilir. Lüfer tekneler grubu tarafından uzun yıllardan bu yana yapılan tekne düğünlerini tercih etmeniz için birçok haklı ve mantıklı nedeniniz var.

– İlk olarak klasik düğün organizasyonlarının dışına çıkıp hem kendinize hem de misafirlerinize unutulmaz bir gün ve düğün yaşatacaksınız.

– Yer ya da kişi sayısı sıkıntısı yaşamadan 1500 kişi kapasiteli tekneler ile klasik bir düğün salonundan çok daha fazla kişiyi teknelerde en iyi şekilde ağırlayabilir ve eşsiz güzellikte bir İstanbul manzarası sunabilirsiniz.

– Standart olarak düğün organizasyonlarında sunulan masa, sandalye süsleme, kamera çekimi gibi hizmetlere ek olarak Dj performansı, sınırsız meşrubat, fotoğraf çekimi, bol çeşit zengin menü gibi hizmetleri boğazda düğün ve nişan organizasyonları da alabilirsiniz.

– Düğün ve nişan organizasyonlarınızı tam 4 saat boyunca teknede yaparak kutlayabilirsiniz.

– Düşündüğünüzün aksine çok pahalı olmayan ve sizlere verilen ek hizmetleri de göz önünde bulundurunca 29 TL’den başlayan fiyatlarla tekne de düğün yapmak çok daha hesaplı ve ucuz olacaktır.

Görüldüğü gibi hem çok hesaplı olan hem de standart hizmetlerin dışında verilen ek hizmetler sayesinde teknede düğün değil, boğazda tekne turu, sevgililer günü tekne turu, sünnet törenlerinde tekne turu düzenlemek çok daha kârlı bir çözüm.

By admin