İnsan topraktan yaratılsa da ona verilen çeşitli nimetler ve özellikler nedeniyle farklı boyutlarda kendini gösterebilir. Bunun için insanın kendi içerisinde fiziki sınırlardan kurtulması gerekir. Maddenin sadece fiziki boyutunu değil manevi boyutunu, diğer boyutlarda ki etkisini ve diğer boyutlarda ki varlığını anlaması, kavraması gerekir. Kısacası varlığın metafizik boyutunu pek çok farklı kanaldan öğrenmesi gerekmektedir.

Varlığı bu boyutta görebilen, anlayan ve buna inanan kişilerden geleceği okuma konusunda ve bilinmeyen bazı konular hakkında bilgi alabilirler. Bunlarda genelde medyumlar olur. Medyumlar varlığın ve insanın metafizik boyutunda astral seyahat diyebileceğimiz ruhsal bir seyahat yaparak bazı bilgiler elde edebilirler. Bu özellikle medyumlar manevi sorumlulukları ve hayat bakışları son derece farklı insanlardır.

Medyum ruhani boyutta iletişim kurabilen kişilere denir. Bunları bir iş haline getiren kimselere medyumlar denir. Medyumlar halk arasında falcı olarak bilinse de aslında yaptıkları iş bu değildir. Ancak fal bakmak yoluyla da ruhsal boyutta iletişim kurmaları nedeniyle bu şekilde bilinir. Medyumlara fal bak denildiği zaman bunu genelde iki şekilde yaparlar. Bunlar su ve tarot falıdır. Medyum Peri de bu konularda uzman olan işinin ehli biri olmasıyla nam salmıştır. Medyum Peri bağlama büyüsü, papaz büyüsü konularında da ihtisas sahibidir.

Su falında medyum kullandıkları özel ve tılsımlı olduğuna inanılan parçalar kullanır ve kişinin farklı boyutlardaki titreşimlerini algılayarak buradan bilgiler elde etmeye çalışır. Kişinin fiziki hayattaki yaşantısından da genel bilgiler alarak elde ettiği tüm bilgileri analiz eder ve böylece su falı dediğimiz fal türüne bakmış olur.

Tarot falı ise aslında birçok kişinin arkadaşlar arasında tarot kartları üzerinden bulunan farklı simgelerden verilen mesajlarla elde edilen bilgidir. Yalnız medyumlar bu işi daha profesyonel bir şekilde yapar.

By admin