Bir bölgenin gelişmesinde en önemli unsurlardan biri ulaşımdır. Şehir içi ya da şehirler arası bir bölgede bulunan arazilerin, yapıların değeri zaman içerisine artar ve bu şekilde gelişmeye başlar. Gelişmeyle birlikte bölgede hızlı bir nüfus artışı da meydana gelir. Tüm bu nedenler zincirinin halkalarından bir tanesi de konutlar olur. Artan nüfusun barınma ihtiyacını karşılamak için yeni yapılar inşa edilir. Yapı sahipleri de sahip oldukları satılık daireleri satışa çıkarır. Bu şekilde emlak sektörü sürekli olarak bir dönüşüm içinde kendini geliştirir.

Az önce bir kentin gelişmesine önemli olan unsurları açıklarken buna en iyi örnek İstanbul Kurtköy’ü verebiliriz. Pendik’e bağlı bir mahalle olan Kurtköy TEM otoyoluna sahip olması ve buradan da E – 5’e bağlanmasıyla şehir içi ulaşımın stratejik bir noktasında kurulmuş ve buna paralel bölge kısa zaman içerisinde büyümüş ve 20,000’e yaklaşan nüfusu ile dikkat çeker bir hale gelmiştir.

Hızlı nüfus artışı ile birlikte Kurtköyde satılık daire, kiralık daire gibi emlak sektöründe önemli gelişmeler yaşanmıştır. Kurtköy satılık daire ilanları emlakçılara verilmek yerine artık internet üzerinden verilmeye başlanmış ve online emlak ilan servisi daha hızlı bir gelişim göstermeye başlamıştır. Bizler Satilikdaire.com.tr olarak online emlak ilan servisimizle siz değerli kullanıcılarımız için emlak ilanlarının alım ve satım işlerini bir tık kadar kolay şekilde yapmanızı sağlıyoruz.

By admin