Bildiğiniz gibi ülke kalkınma ve özel projeleri hayata geçirme noktasında verilen krediler, hibeler olmaktadır. Bunlardan istifade edebileceğiniz kategorilerden biri de KOSGEB olmaktadır. Her dönem farklı sektörler için ciddi miktarda hibe ve uzun vade de geriye dönük kredi hizmetleri vermektedir.

Planladığınız ve düşündüğünüz yatırımlarınıza değer katmak gibi amacınız varsa, yapmanız gereken tek şey KOSGEB Danışmanlık hizmetleri almak adına en doğru adımları atmak olacaktır. İşte tam da bu noktada her biri alanında uzman çalışanlarımızla hedeflerinize varmanız için pusula görevi üstlendiğimizi de belirtmek isteriz. Bütün bu sürecin nasıl kat edilmesi gerektiğini öğrenebilir, sizler için hazırladığımız projeler ile KOSGEB desteklerinden yararlanmayı başarabilirsiniz.

Urfa bölgesi sınırları içerisinde yapacağınız her yatırım için artık sizlerde güvenilir bir mesafe kat etmek adına bize danışabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey dilediğiniz her an bizimle irtibat kurmak olacaktır. Hepsi ve daha fazlası için sadece bir tık kadar uzağınızda bulunan sitemize giriş yapabilir ve hemen bize ulaşabilirsiniz.

By admin