Gazeteler yazılı basının en güçlü sesi olarak olayları ve haberleri tüm gerçekliğiyle halka duyurmak üzere hizmet yapmaktadır. Hayata dair her şeyin bulunduğu gazeteler bilinçli toplumun yetiştirmek için büyük bir görev üstlenmiştir. Körfezin güçlü ve cesur sesi olan Körfez Gazetesi de yerel bir gazete olarak bölgenin bütün haberlerini okurlarına doğru ve tarafsız olarak sunmaktadır.

Körfez gazetesinin internet sitesi olan http://www.korfezgazetesi.com.tr adresiyle de gazetenin bütün haberlerine ulaşabilirsiniz. Körfez belediyesi haberleri ile şehirde olan biten her şeyi kısa zamanda öğrenebileceksiniz. Gündem, siyaset, dünya, ekonomi, sağlık, spor, otomobil, kültür sanat haberlerine ulaşacak ve bilgileneceksiniz.

Körfeze dair her habere ulaşacağınız sitede Körfez belediyesi hakkında yer alan haberleri okuyabilir ve yaşadığınız ya da doğduğunuz coğrafyadan uzak kalmadan günlük haberleri evinizde veyahut işyerinizde takip edebilirsiniz. Körfez’de yaşayın ya da yaşamayın bu şehirde olan biten her şeyi anında doğru bir şekilde ulaşacaksınız. Ayrıca internet sitesinden köşe yazarlarının seçkin ve özel yazılarını takip edebilirsiniz. İnternet sitesi ile şehirde olan her şeyi öğrenecek, uzakta olsan da memleketinden habersiz kalmayacaksın.

By admin