Eştakibi dedektiflik hizmetleri sizlere dilediğiniz bir çok konuda araştırma ve belge toplama hizmeti vermek üzere kurulmuş bir kuruluştur. Yapılan tüm araştırmalar tamamen yasal çerçeveler dahilinde olup hiçbir yasadışı iş kabul edilmemektedir. Boşanma davalarında delil toplama, şahit bulma ve tarafları görüştürme konularında uzman kadromuz ile sizi en kolay yoldan sonuca götürecek işler yapıyoruz.
Velayet davaları, kamu davaları, hırsızlık olayları ya da bir çok adli mahkeme olaylarında talepler ve verilen bilgiler doğrultusunda her türlü belge ve delil toplanmakta ve tarafınıza ayrıntılı olarak rapor şeklinde sunulmaktadır.
Ticaret işletme ve çalışma alanlarında ya da yabancı sermaye ile yapılan anlaşmalar öncesinde karşı tarafın durumunu öğrenmek isteyen kuruluşlar özgeçmiş araştırması ve durum sorgulaması yapmak üzere Antalya dedektiflik hizmetlerini kullanabilirler.
Günümüzde artık moda haline gelen evlerde yardımcı çalıştırılması giderek yaygın hale gelmiştir. Ancak evimize aldığımız bu yabancı kişilere ne kadar güvenmeliyiz. Özellikle yabancı uyruklu çalışanlar için geçerli bir durum olmaktadır. Bunun için Antalya dedektiflik hizmetleri olarak sizlere bu konuda da yardımcı olmaktayız. Sizler için bu kişilerin özgeçmiş ve sabıka durumlarını araştırıp ayrıntılı olarak rapor halinde sunuyoruz.
Ayrıca bazı kişilerin şüphelendiği durumlar olabilir. Takip edilme tehdit gibi durumlarda olası kötü sonuçların önüne geçebilmek için size Antalya dedektiflik olarak koruma ve özel güvenlik hizmetleri de sunuyoruz. Tehlike geçene kadar sizleri her türlü durumdan koruyoruz.
Adınıza herhangi bir sebepten açılmış ya da açılacak dava dosyaları araştırılarak size yardımı olabilecek belge ve bilgileri rapor haline sunuyoruz. Yapılan araştırmalar kesinlikle gizlilik çerçevesinde yapılmakta ve sizin dışında hiç kimseye bilgi verilmemektedir. Bir konuda araştırma yaptırmak ve belge elde etmek istiyorsanız dedektiflik hizmetleri ile aradığınız ve istediğiniz her türlü hizmeti bulabileceksiniz. Artık can sıkıcı durumlarla kafa yormanıza gerek yok. Bilgileri vermeniz halinde bütün işlerinizi sonuçlandıracak her şeyi size temin ediyor ve rahata kavuşturuyoruz.

By admin