İstanbul boğazının eşsiz güzelliğini doya doya izleyebilmek adına sahil kıyılarında lokantalar, kafeler, restaurantlar gibi yiyecek ve içecek mekanları yer alırken buradan denize sadece uzaktan bakmak mümkün olur. Oysa İstanbul boğazının asıl güzelliği boğazın içinde ortaya çıkar. Marmara denizinin üstünde denizin ortasında, martıların sesi altında boğaz ayrı bir güzeldir.

Bu güzelliği özel günlerde yaşamak isterseniz Lüfer tekne gruplarının hizmetinden yararlanabiliriz. Tüm özel günler için ayrıcalıklı organizasyonların yapıldığı Lüfer tekne gruplarında Ramazan ayı içinde özel programlar hazırlanıyor. Onlarca farklı özellikte ki ve kapasitede ki teknelerden birini seçerek Ramazan ayında sevdiklerinizi Boğazda iftar yemeği organizasyonuna davet edebilir ve onlara serin serin esen deniz meltemi eşliğinde, birbirinden lezzetli yemeklerle eşsiz bir iftar yemeği verebilirsiniz.

Teknede iftar yemeği vermek isteyen herkes bütçesi doğrultusunda istediği menüleri ve hizmetleri alabilir. İsteğe özel olarak da menüler değiştirilebildiği gibi menüler arasına yeni yemekler, tatlılar, içecekler ve salatalar da eklenebilir.

Ramazan boyunca her gün Karaköy, Beşiktaş ve Beylerbeyi’nden belirli aralıklarla kalkan teknelerle ortalama olarak 2 saat boyunca boğazda gezinti yapılır. Bu gezinti sırasında Lüfer tekne iftar menüsü içerisinde tavuk bonfile ızgara, püre, pilav, tas kebabı, fıstıklı baklava, güllaç ve limitsiz çay, kahve, meşrubat gibi zengin bir menü sizlere sunulur. Yemekleriniz sırasında canlı müziklerle birlikte, boğaz manzarasında unutulmaz bir iftar daveti yaşatılmaktadır.

By admin