18 yılı aşkın süredir Ariston servis ve muayene hizmeti vermekte olan Ariston servis Ümraniye teknik servisi her türlü Ariston marka ürünlerinizin tamirini profesyonel ve işinde uzman çalışanları ile sağlamaktadır. Yılların vermiş olduğu deneyim ile sizlere hizmet sunan firma ürün garantisi de sunmaktadır. Arıza için aradığınız takdirde evinize kadar gelen uzman ekip ürünlerinizi yerinde kontrol etmekte ve gerekli tamirleri profesyonel bir şekil de gerçekleştirmektedir. Her türlü yedek parça ve onarım işlerinizi kaliteli bir şekilde yapmaktadır.

Ariston servis ile kaliteli, hızlı ve güvenli bir hizmet anlayışı sunan firma her türlü Ariston ürünlerinizi kaliteli ve hızlı bir şekilde tamir etmektedir. Ariston marka kombi, klima, beyaz eşya ve ankastre ürünlerinizin tamir bakım ve onarımları kaliteli, güvenilir ve hızlı bir şekilde yapılmaktadır. İşinde uzman profesyonel bir ekiple çalışmakta olan firma sizlere ürün garantisi sunmaktadır. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sizlere profesyonel ve kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen firma ödeme kolaylıkları ile de sizler için çözümler üretmektedir.

Klima ve kombilerinizin tamirinin yanı sıra sizlere uygun ödeme seçenekleri de sunmaktadır. Kredi kartı ile kapıda ödeme kolaylığı ile ödemelerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ariston kombi servis Ümraniye sizlere kaliteli hizmet anlayışı sunmaktadır. Haftanın 7 günü ve 24 saat boyunca hizmet vermektedir. Her türlü kombi arızalarınızı gidermek için uzman çalışanları ile güvenilir hizmet sunmaktadır.

Çağrı Merkezimiz
0 (216) 632 94 94
0 (216) 632 94 93

By admin