Çiftlerin birbirlerine olan ilgi ve sevgisini göstermek adına birçok farklı şekilde kutladıkları günlerin başında 14 Şubat Sevgililer Günü gelmektedir. Firmamız, siz değerli müşterilerimizin bu özel günde İstanbul’un boğaz manzarasında tadına doyum olmaz saatler geçirmesi adına 14 Şubat Sevgililer Günü tekne ile boğaz turu organizasyonu düzenlemektedir.

Yıldızların Altında Unutulmaz Anlar

Sevgilinizle, romantik canlı müzik ve DJ performansları eşliğinde, birbirinden lezzetli ürünler ve içeceklerden dilediğinizi tadarak unutulmaz anılar yaşayabileceğiniz, teknede sevgililer günü kutlaması sizlerin bu ihtiyacına hitap edecektir. İstanbul’daki sevgililerin 14 Şubat Sevgililer Günü boğaz tekne turu taleplerini en doğru şekilde karşılamaktayız.

Sevgililer Gününde Tekne Kiralama

Hepimiz, sene de bir gün yapılan kutlamalar için bizlere modern, konforlu ve kaliteli hizmetler sunan bir firmadan hizmet almak isteriz. Lüfer tekne kiralama, sizlerin modern, şık ve son teknoloji ile donatılmış bir teknede Sevgililer Günü’nü dilediğiniz gibi geçirmenize öncü olacaktır. İstanbul’un her iki yakasından birçok kişinin çekinmeden hizmet aldığı firmamız, sizlerin de bu güzel gecede tercihi olmaktan gurur duymaktır.

https://www.lufer.com.tr/

By admin