ada

Binalarımızdaki en önemli ve can sıkıcı sorunlardan biri su kaçakları ve tesisat arızalarıdır. Duvarların arasından sızan ve patlak borulardan kaynaklanan temiz ya da kirli suların yarattığı rahatsızlık sadece kendi binalarımızda değil komşularımızın dairelerine de sızarak daha büyük zarara yol açabilmektedir. Tesisattan kaynaklanan arızaların giderilmesi sürecinde yanlış yöntemler kullanmak binalarımızda daha fazla masrafa hafriyat kirliliğine ve zaman kayıplarına neden olabilir. Bu nedenle hafriyat işlerinizi bu konuda hizmet veren uzman tesisat firmalarına yaptırmanız gereksiz kayıpların önüne geçmenizi sağlar.

Su kaçağı tespiti uzmanlar tarafından yapılmalıdır:

Firmamız uzman ekibi çözümsel yaklaşımı ve iyi hizmet anlayışıyla Su Tesisatı Kaçak Bulma konusunda ve diğer tesisat arızalarında gerekli tüm araştırmaları yaparak en uygun iyileştirme ve onarımları yapmaktadır.

Su Kaçakları tespiti ileri teknoloji ürünü cihazlarla yapılmalıdır:

Banyo mutfak ve su tesisatı bulunan her alanda kaçakları tespit için kullanılan eski yöntemlerden uzak durarak gereksiz masraflardan kurtulabilirsiniz. Firmamız tarafından kullanılmakta olan su kaçağı tespit cihazı ve benzeri cihazlar yardımıyla binalarınızdaki duvarlar kırılmadan sızıntı olan bölgeler nokta tespitiyle bulunmaktadır.

Kamera sistemiyle çalışan bu etkili cihazlar kullanılarak tespit edilen arızalı kısımlar küçük bir bölgeden kırılarak ilgili boru çıkartılmakta ve uygun bir şekilde değiştirilmektedir. Temiz su ve atık su borularındaki sızıntılar tuvalet giderlerindeki tıkanıklıklar ve tesisatınızla ilgili tüm sorunlarda kalıcı çözümlere ulaşmak için http://www.marmaratesisat.net sitemizi inceleyiniz.

By admin