1995 yılından beri sektörde güvenilir ve işinin ehli uzmanlarıyla size tesisat konusunda hizmet vermeye devam etmekteyiz. Firmamızın doğal gaz tesisatı alanında kullandığı son teknoloji ürünlerle size en yüksek kaliteyi sunuyoruz. Bunlardan biri olan kalorifer petek temizleme işlemi son derece dikkate alınması gereken bir işlemdir.

ada

Petek Temizliğinin Önemi

Kış aylarında peteklerinizin düzenli temizliği yapılmazsa, evinizin ısınması konusunda çok fazla problemle karşılaşabilirsiniz. Peteklerin içlerinde biriken tortular ve kirli sular büyük ölçüde ısı kaybına neden olur. Kalorifer petek temizliği bu nedenle düzenli aralıklarla alanında uzman kişilerce yapılması gereken bir işlemdir. Petekler öncelikle kirli sulardan arındırılır. Tüm kimyasalların petek içinden boşaltılmasıyla peteklerin havası alınmaya başlanır.

ada

Petek temizliği işini kendiniz evinizde bulunan tornavida ile gerekli yerleri sıkarak da kontrol edebilirsiniz. Altına kova koyup yapacağınız bu işlemde birçok kirli su kovaya dökülecektir. Lakin bazen bu yeterli olmaz. Peteklerin daha büyük çapta bir temizliğe ihtiyacı olabilir. Bu nedenle kalorifer temizleme işini uzmanlara bırakmanızı tavsiye ederiz. Hem kısa sürede işlerinizi yolunuza koymanızı sağlarız hem de alanında uzman ekibimizle size güvenilir bir hizmet veririz.

Ayrıca petek temizliği işlemlerini kış ayları başlamadan önce yaparsanız sizin daha çok yararınıza olacaktır. Bazen sorun anlaşılmadığından ısı arttırma yolunda çözümlere başvurulur. Hâlbuki tek sorun peteklerin içinde bulunan kimyasallardan kaynaklanmaktadır. Bu nedenle hem yakıt tasarrufundan hem de süre kaybından kurtulmanız için sizin hizmetinizde olmaya devam ediyoruz.

Kalorifer petek temizliği videosu

By admin