Medyum, ruhlar alemi ile iletişime geçebildiğini ve ölülerle canlılar arasında iletişim kurabildiğini söyleyen kişi demektir. Falcılığa benzer olmakla birlikte aslında bambaşka bir şeydir. Medyumluk gelecek hakkında fikir yürütmek demek değildir. Daha çok ruhlarla iletişim kurmak demektir. Medyumluk özel bir yetenektir. Hiç kimse sonradan özel bir eğitimle medyum olmaz. Bugün her ne kadar birçok insan bunu gerçek dışı şekillerde kullanıyor olsa da felsefik ve bazen de akademik bilgilerle gerçek anlamda medyumlar da bulunmaktadır.

Çok ünlü medyumlar bulunmaktadır. Bu ünlü medyumlardan bir tanesi de medyum Uğur Hocadır. Medyum Uğur Hoca Kayseri’de yaşamaktadır. Medyumluk işine ilgi duyan birçok insan Uğur Hocayı özellikle takip etmektedir. Sosyal medyada adından çok söz ettiren medyumların başında Uğur Hoca gelmektedir. Başarılı medyum Uğur Hoca daha çok yaptığı insanlığa faydalı büyüler ile adından söz ettirmektedir. İnsanların kendilerine özgü bir konuda başarılı olmaları için büyü yapabilmektedir. Bunun dışında aşk büyüleri de yapmaktır. Özellikle ayrılan sevgililerin giden sevgilisini geri döndürmek için gittiği duraklardan biri medyum Uğur Hocadır. Bu anlamda bağlama büyüsü, geri döndürme büyüsü, bağlılık büyüsü, aşk büyüsü ve bunlara benzer büyüler yapmaktadır.

Medyum Uğur Hoca kendisi ile görüşen insanların memnun kaldığı bir medyumdur. Adından bu kadar söz ettirebilmesinin bir nedeni de budur. Bu anlamda medyumluğa ilgili olanlara tavsiye edilmektedir.

By admin