Zorlu iş koşullarında, hareket alanının sınırlı olduğu alanlara çözüm getirmek adına kullanılan platformlar vinç ailesinin en küçük bireyi. Küçük ebatlara sahip olması nedeniyle dar sokaklar, kalabalık yerler, alış veriş merkezleri gibi alanlarda rahatlıkla kullanılabilen kiralık platformlar yüksek noktalarda bulunan işlerin kolaylık yapılmasını sağlıyor.

Fonksiyonel özellikleri sayesinden rahat bir kullanım imkanı sunan platformlar birçok soruna çözüm üretiyor. 8 metreye kadar yükselebilen yapısı ile çok katlı binalarda da kullanılabilen platformlar vinç kiralama firmaları tarafından saatlik, günlük, haftalık ve aylık olarak ihtiyaç duyulan süre kadar kiralanabiliyor.

Makaslı kaldırma sistemine sahip olduğu için belirli bir ağırlıkta eşyaları zorlanmadan kaldırabilir. Akülü ve dizel olarak 2 farklı modele sahip olan platformların manuel olarak kontrol edilir. Sepet içerisinden bulunan kontrol paneli ile ileri – geri, yuları – aşağı hareketleri verilebilen platformların saatteki hızları ise 4, 5 km kadar ulaşabiliyor. Düşük hızı nedeniyle kiralık vinç firmaları tarafından istenilen adrese özel bir araç ile bırakılır sonrasında yine aynı araç tarafında teslim alınır.

İstanbul kiralık vinç firmaları tarafından geniş araç filosu içerisinde müşterilerin ihtiyaçlarına cevap vermek adına kiralanabilen platformlar gerek görülürse operatörler eşliğinde adrese teslim edilir ve iş süresi boyunca yetkili operatör tarafından kontrol edilir. Kullanımı kolay ve basit olan ancak her motorlu taşıt gibi büyük bir dikkat isteyen platformlar iş süresi boyunca güvenle kullanılabilir.

By admin