lüfer tekne ile ilgili görsel sonucuDiyelim ki İstanbul’da yaşıyorsunuz ve aileniz veya sevdikleriniz sizi ziyarete geldiler. Onlara ilk olarak nereyi gezdirirsiniz? Ya da soruyu değiştirelim; İstanbul’a ilk kez geldiniz ve şehri gezmek istiyorsunuz, ilk olarak nereden başlarsınız? Soruların içeriği değişse de, şartlar ve durumlar değişse de, değişmeyen bir gerçek vardır; İstanbul’a gelindiğinde ilk önce boğaz gezilir.

Peki, ama bunu nasıl yapabilirsiniz? Vapurla gezmek isteseniz, belirli hatlar üzerinden geçtiğiniz için boğazın tüm güzelliklerini göremezsiniz. Diğer yolları denemek isteseniz süreniz oldukça kısıtlı kalacaktır. Bunun yerine kiralık tekneler sayesinde, boğazda hem istediğiniz yeri gezebilir hem de boğazın üstünde dilediğiniz kadar kalabilirsiniz. Üstelik bunu sandığınızdan çok daha ucuza gerçekleştirebilirsiniz. Hele bir de yanınızda İstanbul’u bilen, bu güzel şehri hakkıyla tanıtacak birisi varsa, işte o zaman ne kadar özel bir an yaşadığınızı daha iyi anlayabilirsiniz.

Lüfer tekneler grubu bu amaçla, 1979 yılından bu yana sizlere boğazı yakından görme şansını sunmaktadır. Pek çok farklı seçenek ile boğazı gezebilir hatta boğazda teknede düğün seçeneği ile hayatınızın o en unutulmaz anlarını daha da unutulmaz kılabilirsiniz. Hizmetlerimiz sadece sizin memnuniyetinizle sınırlıdır. Yemekli boğaz turları, Tekne kiralama hizmetleri, özel günleriniz için organizasyonlar, kurumsal toplantılar ve davetler… Denize ve boğaza dair istediğiniz her seçenek lüfer tekneler grubunda.

İstanbul bir kadın olsa, boğaz bu kadının en değerli mücevheri olurdu. Böyle güzel bir mücevhere kim yakından bakmak istemez ki?

By admin