Kontör, iletişim sağlanabilmesi ve telefonların aktif kullanılabilmesi için temel gereksinimdir. İsmi TL yükleme olarak değişse de bu durum değişmiyor. Dolayısıyla yüksek talep görüyor. Toptan kontör bayiliği alarak siz de karınızı arttırabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken bayilik veren kaliteli bir iş şirket bulmak. Aktif Kontör bu alanda en başarılı şirketlerden birisi. Şirket en iyi parça kontör bayiliği satışını Türkiye’nin her yerine yapıyor.

Bütün Operatörlere Parça Kontör Yükleme

Şirketten parça kontör yükleme bayiliği alarak 7/24 tüm miktarlarda TL yükleme yapabilir, paket satışı gerçekleştirilebilirsiniz. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatörleriyle yaptığı anlaşmalar neticesinde şirket, en ucuz parça kontör sistemi ile hizmet veriyor ve ucuza aldığınız için de sizin kar oranınız yüksek oluyor.

En İyi TL Bayiliği Veren Şirket

Aldığınız bayilikle aynı zamanda fatura ödeme merkezi olarak da hizmet veriyorsunuz ve kaliteli sistemleri sayesinde bölgenizin en iyi TL bayiliği olmuş oluyorsunuz. Hem kârınızı arttırıyor hem de işletmenizin marka değerini çok daha yukarıya taşıyabiliyorsunuz.

By admin