Biz Kimiz?

Firmamız 1995 yılında bir aile şirketi olarak kurulmuş olup doğalgaz ve su tesisat konularında sektöründe öncü kuruluşlardan biridir. Deneyimli ekibimiz su tesisat ve doğalgaz işlerinde gerekli sertifikalara sahiptir. Koşulsuz müşteri memnuniyeti içinde başarıyla işleri tamamlamaktayız. Tecrübeli uzman ekibimize güvenebilir ve her türlü tesisat sorunlarında bizi arayabilirsiniz.

Hizmetlerimiz

Hizmet verdiğimiz başlıca alanlar kalorifer temizliği yerden ısıtma temizliği kalorifer tesisat temizliği şeklindedir. Petek temizliği ise üzerinde durulması gereken ve zaman geçtikçe bakım ihtiyacı kaçınılmaz durum oluşturan önemli bir konudur. Kalorifer petekleri yeterli bir şekilde temizlendiğinde iki önemli avantaj sağlanır. Bunlar ısı ve verim artışıdır. Yani kalorifer petekleriniz aynı ilk aldığınız şekilde fabrika ayarlarına dönmektedir. Böylece yüksek ısı vererek herhangi bir ısı kaybı yaşatmamaktadır. Aynı zamanda kaybolan ısı kayıpları önlendiğinden faturalarınıza olumlu katkı sağlar.

Kombileriniz çok iyi bir kalitede yapılsa da peteklerden geçen ısı aktarımında yaşanacak kayıplar verimi düşürebilir. Zira kombi sürekli aynı suyu kullandığından beraberinde tortu ve çürümeleri de getirir. Sudaki bu değişim süreciyse petekte oluşturacağı çamursal artıkları petek diplerine bırakmasına yol açar. Bu da vanaları tıkayacağından tesisat sorunlarını doğurur. Bu nedenle mutlaka belli bir süre sonra peteklerin temizliğini yaptırmalısınız. Firmamız bu konuda en iyi şekilde işini yapmaktadır.

Kalorifer |  görsel 1

Yerden ısıtma temizliği ise diğer faaliyet kolumuzdur. Bazı yer ısıtma sistemlerinde oluşan oksitlenmeler çamur oluşturmaktadır. Hortum borular bundan etkilenerek tıkanmalara yol açar. Bu konuda da bizi arayabilirsiniz. Firmamız kalorifer tesisat temizliği radyatör temizleme işlerini de yapmaktadır. İGDAŞ’tan yetkili belgeye sahip olarak kurumsal ve özel şahıs yerlerinde başarılı bir şekilde hizmet vermekteyiz.

By admin