Ev ve iş yerlerimizdeki sıhhi tesisatlarımızda sorun olabileceği çoğu zaman aklımıza gelmez bile. Ama ne zaman ki duvarlarımız kabarmaya, halılarımız ıslanmaya, parkelerimiz şişmeye başlar; o zaman düşünmeye başlarız, su kaçağı nerede acaba diye. Hele bir de komşumuza da sıkıntı vermeye başlarsa; işte o zaman işler daha da içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. Hem kendi masrafımız, hem komşu ya da komşularımızda oluşan hasarların masrafları iyice kurcalar aklımızı nasıl halledeceğiz diye. Kaçak gider borusundaysa oluşturabileceği kötü koku da başka bir mesele tabi.

ada

Su kaçağı tespiti başlı başına ustalık isteyen bir işlemdir. Eski işlemler ile kaçak olduğu düşünülen bölge tamamen kırılmakta ve işlem uzun sürmekte idi. Mevcut teknolojiler kullanılarak su kaçağı bulma büyük bir sorun olmaktan çıkmış nokta atışı hesaplamalar ile sadece kaçağın olduğu bölgeye müdahale edilebilmektedir. Temiz su borularınıza ses dalgaları verip onları izleme prensibiyle çalışan son teknoloji makinelerimiz, tesisat kaçağı bulmada hata payını sıfıra indirebilmektedir.

ada

Gider borularınızdaki kaçaklar için ise kameralı sistemle çalışan makinelerimiz aracılığıyla kaçakları yine noktasal tespit edebilmekte ve doğru işlemi en kısa sürede yapabilmekteyiz. Tüm bu cihazlar ve özellikleri yanında uzman kadromuzun paha biçilemez tecrübeleri ve ustalığı sayesinde; doğru soruna yönelik doğru işlemleri zaman kaybetmeden yapıyoruz. Böylelikle tekrar tekrar aynı problemleri yaşamak zorunda kalmıyor ve cebinize de fazla yüklenmemiş oluyorsunuz.

By admin